tiistai 6. toukokuuta 2014

Millennium-paviljonki 2014


TYLY osallistui Millennium –paviljongissa teknologian ja innovaatioiden suurtapahtumaan Kansalaistorilla 5.5.14. Messuilla oli Helsinkiläisiä lukioita ja yliopistoväkeä esittelemässä teknologian käyttöä opetuksessa.
Aamulla kuljetimme tarvikkeet ja pystytimme pop-up koulun. Sää ei messuja suosinut mutta räntä- ja vesisateesta huolimatta väkeä saapui paikalle.


Ensimmäiset ryhmät saapuivat aamulla 8.30 kiertämään esittelypisteitä.  Kiinnostuneet tulivat kokeilemaan koulumme kemian ja fysiikan mittauslaitteistoja sekä 3D- tulostuksen mallintamista.
TYLYn opiskelijat esittelivät myös miten käytämme tabletteja opetuksessa mm. matematiikassa, historiassa, psykologiassa, musiikissa ja filosofiassa.Radio Ylenaikainen haastatteli messuilla opiskelijoitamme teknologian käytöstä koulussamme.Klo 9-10 salissa yliopistot esittelivät projektejaan joten pop-up pisteissä oli hiljaisempaa.
Ruokailu oli järjestetty backstagella arktisissa olosuhteissa. Siirsimme ravinnon lautaselta vatsaan takinkaulukset ylhäällä.  
Iltapäivällä n.300 henkeä saapui samaan aikaan joten hulinaa riitti.

http://taf.fi/tapahtumat/millennium-paviljonki/Teksti ja kuvat Mikko Damski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.