maanantai 26. toukokuuta 2014

EA6.7 englanti energiapeli tai kilpailu

EA6.7   ja ENERGIAPELI


Englannin kurssilla numero kuusi pelattiin kurssin viimeisellä tunnilla energia-peliä, joka oli oikeastaan enemmän kilpailu kuin peli.

Opiskelijat jakautuivat parin-kolmen hengen tiimeihin ja ryhtyivät vastailemaan kysymyksiin eri puolilla koulua kannettavilla koneilla googlaten.

Kysymyksiä oli 25, mutta koska aikaa ei loppupeleissä ollutkaan ylenpalttisesti, parhaat ehtivät pelin puoleenväliin.

Tehtäviä oli erilaisia, kaikki englanniksi ja ne vaativat googlaamista.  Voittanut joukkue (Aleksi, Kirmo ja Janne) saivat annetussa ajassa eniten pisteitä. Pisteytyksen suoritti opettaja (RAA) omalta koneeltaan tiettyjen pisteytyskriteereiden perusteella.

Harmi, ettei aika riittänyt luovempien lopputehtävien tekemiseen. Mutta ehkä aikaa riittää sitten ensi lukuvuonna, jolloin tätä peliä voi pelata uudestaan.

Pelin oli laatinut opettaja. Kysymykset löytyivät Fronterista ja kysymyksiin vastattiin Googledocsiin, jonka opiskelijat jakoivat keskenään ja opettajan kanssa.

Alunperin oli tarkoitus tehdä peli maksulliselle pelialustalle, mutta opettaja päättikin tehdä pelinkaltaisen toiminnon sellaiseksi, että sitä voi pelata jatkossakin ilmaiseksi ilman erillisiä lisenssejä.

Jatkossakin tulevat kutoskurssilaiset voivat pelata tätä peliä ja oppia lisää energiaan liittyvistä asioista englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.