tiistai 22. huhtikuuta 2014

#Henriasennetta tunneille Accenturen kanssaKuka on tuo tunneille tullut ruskeatukkainen, oranssipaitainen poika?
 

 

Tässä jaksossa animaatiohahmo Henri tekee tunneilla ensiesiintymisessä ja tuo opiskeluun henriasennetta. Henriasenne auttaa opiskelijoita ilmiöpohjaisessa opiskelussa ja työelämäntaitojen oppimisessa.  Henri opiskelee animaatioivideoilla esimerkiksi ongelmanratkaisua, tiimityöskentelyä, digitaalisten välineiden käyttöä työelämässä, oman idean markkinointia ja luovaa ajattelua, eli ennen kaikkea  sisäisen yrittäjyyden asennetta. Kaiken lisäksi Henri puhuu niin suomea kuin englantiakin!

Uusi ystävämme animaatiohahmo Henri on syntynyt Accenturen kouluyhteistyössä osana yhteiskuntavastuuohjelmaa Accenturen 25-vuotisen Suomessa olon kunniaksi. Talvella Accenture on yhdessä Etu-Töölön lukion, Ressun lukion ja Luonnontiedelukion kanssa pohtinut, millaisista työelämän taidoista lukiolaiset tarvitsevat lisää tietoja.  Tämän lisäksi myös opiskelijamme ovat päässeet kommentoimaan videoita. Näiden tapaamisten pohjalta Accenture on tehnyt käyttöömme kuusi moduulia, joissa Henri opiskelee erilaisia työelämätaitoja. Moduulien tueksi Accenture on tehnyt opettajille videoihin liittyvät taustamateriaalit.

Tutustu tarkemmin Henriin ja hänen asenteensa opiskella ja tehdä töitä Henrin Tulevaisuuden taidot ja sisäinen yrittäjyys -sivuilla. Sieltä saa #Henriasennetta vaikkapa katsomalla videoita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.