maanantai 29. huhtikuuta 2019

Onnea satavuotias Tyly!

Vuosi 2019 on yhtä juhlaa! Tyly täyttää 100 vuotta!


Tammikuussa polkaistiin käyntiin TYLY100 -vuosi. Opiskelijat pääsivät osallistumaan rymänohjaustuokioissa Tyly -aiheiseen tietovisaan, jossa muisteltiin Tylyn värikästä historiaa. Koulun käytävät alkoivat täyttymään toinen toistaan upeammista opiskelijoiden tekemistä TYLY100 aiheisista teoksista. Opiskelijat saivat myös käyttöönsä juhlavuoden  kangaskassit, joissa koulutarvikkeet kulkevat kätevästi mukana.


Maaliskuussa Tylyssä vietettiin TYLY100-viikkoa. Jokaiselle päivälle oli pientä tai vähän isompaakin ohjelmaa tarjolla. Viikko täyttyi kilpailuista, valokuvanäyttelystä, pukeutumispäivästä, herkuista jne. Koko viikko oli yhtä juhlaa!

Tylyn satavuotisjuhlaa vietettiin lauantaina 6.4.2019, jolloin aurinko juhli kanssamme koko päivän. Juhlallisuudet oli jaettu kahteen eri juhlatilaisuuteen. Päiväjuhla järjestettiin upeassa rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa jugendtyylisessä Paasitornissa. Päiväjuhla oli suunnattu koulun nykyisille opiskelijoille, joita opiskelee Tylyssä tällä hetkellä noin 700. Päiväjuhlassa juhlivat myös koulun henkilökunta ja kutsuvieraat. Koulun historia esitettiin musiikin ja näytelmän keinoin. Musiikkinäytelmässä oli hyödynnetty vanhojen opiskelijoiden muistelmia sekä valokuvia. Paasitornista poistuttiin hymyissä suin.Iltajuhlaa vietimme Etu-Töölön lukion juhlasalissa. Iltajuhlaan kokoontui muistelemaan ja juhlimaan koulun entisiä opiskelijoita ja opettajia eri vuosikymmenten varrelta sekä lukion nykyistä henkilökuntaa. Iltaohjelma koostui rehtoreiden, entisten opiskeleijoiden ja opettajien puheista sekä katkelmista päiväjuhlan ohjelmasta. Illan seremoniamestareina toimivat Tylyn alumnitoiminnan aktiivit Mikael Sokero ja Joonas Rossi. Tunnelma koostui elävästä musiikista, iloisesta puheensorinasta sekä yhdessäolosta.

Kolmikertainen eläköön-huuto Tylylle: eläköön Tyly, eläköön Tyly, eläköön Tyly!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.